Sarbatori fericite!

The only reson is you...

Stiri

NEW: Paula Seling si Ovi se intorc la Eurovision?!

Posted by Ella on November 26, 2013 at 6:15 AM

Paula Seling si Ovi Cernauteanu revin in forta pe scena Eurovision? Cei doi lucreaza intens la piesa pe care o vor inscrie in Selectia Nationala 2014 si sunt gata sa aduca concursul in Romania!

Dupa ce in 2010 au adus unul dintre cele mai bune rezultate pentru tara noastra (locul 3), Ovi si Paula s-au pus din nou pe treaba si spera sa realizeze "eventul" in noua editie a concursului muzical european. 

In ultimele zile retelele de socializare au fost pline de speculatii conform carora acestia se  vor inscrie in competitie impreuna. 

Ovi a publicat pe Facebook o fotografie din studio, alaturi de Paula, cu descrierea "Va salutam! Sesiune tarzie de inregistrari....ghiciti la ce cantec lucram? ;) "


O alta speculatie sta in numele melodiei. Se pare ca aceasta se va numi "Miracle". Chiar asteptam un MIRACOL la Copenhaga!

Selectia Nationala se anunta o batalie pe viata si pe moarte, avand in vedere ca si Mihai Traistariu si-a anuntat interesul de a participa. Nici Electric Fence, cei care in ultimii doi ani au obtinut numai locul al doilea la faza nationala, nu vor sta de-o parte. In primavara si-au declarat interesul pentru acest concurs, doar daca publicul ii va dori. 

Multa bafta tuturor participantilor!!!

UPDATE 14:46: Norica Andreea Popa [ asistent-manager al Paulei Seling ]: Decizia privind eventuala inscriere la Eurovision va fi luata in functie de rezultatul final al muncii de studio.

Ramaneti cu noi pentru cele mai noi stiri despre participarea Paulei si a lui Ovi la Eurovision Song Contest 2014.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments