Sarbatori fericite!

The only reson is you...

Stiri

Multumim pentru amintiri!

Posted by Ella on March 1, 2014 at 11:10 AM

Acum 4 ani, pe vremea aceasta, eram niste straini. Aveam vieti diferite, locuiam in colturi diferite ale lumii. Astazi suntem alaturi unii de altii. 

A fost nevoie de o melodie, doi artisti si trei minute. Atat. Pe 6 martie 2010 Romania a rescris isotria trimitandu-i pe Paula Seling si Ovi la Oslo, Norvegia pentru concursul Eurovision. 

Toti erau mirati cum de Ovi, un artist cu origini romanesti, stabilit de 16 ani in Norvegia, a reusit sa dea lovitura si de prima data sa castige Selectia Nationala. Pentru multi este o enigma, pentru noi este clar: piesa ritmata, doua voci exceptionale, show deosebit, efecte speciale. Nu a fost roman in 2010 care sa nu auda de "Playing with fire". 

Chiar si fara publicitate, fani numerosi si mediatizare intensa, cei doi au reusit sa fie pe placul publicului si al juriului care i-au clasat direct pe primul loc. 

Au urmat saptamani intregi de repetitii, emisiuni, spectacole, iar la finala europeana au ocupat locul al treilea. 

De atunci totul s-a schimbat. Numarul spectacolelor, turneelor si al fanilor a explodat in perioada imediat urmatoare, iar pentru Paula a insemnat inceperea unei cariere de succes. A participat la emisiunea "Dansez pentru tine" unde a obtinut locul trei, a facut parte din juriul  primului sezon X Factor Romania si a colaborat cu mari artisti internationali. 

Noi, admiratorii, am sprijinit-o la fiecare pas,am urmarit-o si am aplaudat-o. Nici Ovi nu a stat degeaba, a prins contracte foarte bune in Norvegia si a participat, in calitate de compozitor, in 2011 si 2012 la selectia norvegiana. In 2011 si 2013, Paula si Ovi au fost gazdele Selectiei Nationale Eurovision.

Anul acesta isi incearca din nou sansele cu piesa "Miracle" al carei co-autor este chiar Ovi.

Nu stiu cum a fost pentru altii, dar pentru mine, ca fan, acestia au fost cei mai frumosi patru ani. Am cunoscut persoane minunate, mi-am facut prieteni pe viata si am facut cunostinta cu domeniul mass-media. Pentru mine, Ella Coman, acesti doi oameni sunt demni de admiratie si respect. Doua voci, doua modele pentru genratiile viitoare.

GO Paula and Ovi! GO FOR GOLD! Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments