Sarbatori fericite!

The only reson is you...

Stiri

Ovi, inapoi in Romania

Posted by Ella on September 25, 2011 at 3:20 PM

Dupa 16 ani petrecuti pe meleaguri norvegiene,Ovidiu Cernauteanu revine in Romania.

Artistul a declarat ca ii prinde bine oschimbare, iar decizia de a se muta in tara a fost luata impreuna cu familia.Atat sotia cat si cei doi copii il sustin neconditionat, insa clipele petrecuteimpreuna sunt imputinate datorita navetelor Norvegia-Romania.

Pianistul roman este foarte cunoscut in TaraFiordurilor datorita colaborarilor de succes cu unii dintre cei mai renumitiproducatori scandinavi printre care Simen M Eriksrud si Even Olsen.

De-alungul anilor Ovi a castigat numeroasepremii printre care Cerbul de Bronz si Premiul de Popularitate in cadrulconcursului international de muzica Cerbul de Aur de la Brasov, in anul 2009. Inacelasi an a ajuns in finala selectiei nationale pentru Eurovizion, inNorvegia, alaturi de Alexander Rybak.

In 2010, impreuna cu  Paula Seling a reprezentat Romania in finala Eurovizion de laOslo cu melodia “Playing with fire”, Ovi fiind singurul compozitor al piesei.Cei doi au ocupat locul al III-lea.

Pentru 2011 are planuri mari, atat solo, cat siin duet cu Paula. Cei doi planuiesc sa lanseze primul album impreuna pentrucare muncesc la foc continuu inca din 2009.

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments