Sarbatori fericite!

The only reson is you...

Despre noi

Infiintat pe: 15 octombrie 2010.

Website: http://oviromania.webs.com/

Contact: [email protected]

Administratori: Ella, Veronica

Motto: "The only reason is you" (Ovi-Reason)

Logo:

 

Aceasta aventura a inceput din pasiune.Pasiunea pentru muzica si talentul unui artist nu foarte cunoscut in Romania, dar care ne-a facut mandri la Eurovision 2010 (locul III alaturi de Paula Seling).

Pana in august 2010 FanClubul a trecut prin multe modificari, dar suntem fericiti ca intr-un final am reusit sa ne redresam si sa va aducem cat putem de des cele mai noi stiri despre Ovidiu Cernauteanu.

Pe 15 octombrie a aparut site-ul, iar cateva zile mai tarziu pagina de facebook OviRomania

Trebuie sa  le multumim tuturor celor care au pus cate o caramida la baza acestui vis, celor care au crezut in talentul lui Ovidiu si cei care nu s-au lasat descurajati de situatiile in care el nu a fost bagat in seama de catre conationali. Cei carora ar trebui sa le multumim in mod special sunt fanii [mai ales cei din afara] care ii cumpara muzica si se bucura de fiecare spectacol. Lor le datoram o mare parte din succesul pe care il are acum Ovi, deoarece noi, romanii, nu stim sa ne apreciem adevaratele valori. De asemenea ar trebui sa le multumim catorva persoane ce ne-au suportat pana acum si nu s-au lasat influentati de vorbele celor din jur. 

Multumim tuturor pentru ca il apreciaza pe Ovi, ii asculta muzica si se bucura de fiecare moment alaturi de el.


DOWNLOAD

Members Area

Va asteptam mesajele
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.